Dámske šľapky na sezónu jar/leto 2023. Pozrite sa, aké modely šľapiek budú in v tejto sezóne

by shazucha

Módne dámske trendy, ktoré platia pre dámske šľapky na sezónu jar/leto 2023 sa nesú v znamení pútavosti a pohodlnosti. Aké modely budeme nosiť počas celej sezóny? Pozreli sme sa na svetové módne móla a môžeme len povedať, že retro je stále in. Prečítajte si článok o tom, v akých šľapkách budete kráčať s tempom svetovej módy v roku 2023.

Dámske šľapky nesúce sa v znamení pohodlia a štýlu

Klinové retro dámske šľapky sa vracajú. Minulú sezónu boli v móde šľapky so širokou podrážkou a teraz okrem takýchto šľapiek budete môcť veľa žien vidieť v šľapkách na platforme. Pozor, stále nebudú zaostávať ani spomínané jednoduché klinové šľapky.

Dámske šľapky sa už dávno  prestali spájať s plážovým outfitom či bazénovým štýlom. Dnes patria k plnohodnotnému kúsku každodennej mestskej verzie a stávajú sa čo raz viac populárnejšie. Stačí zvoliť koženú variantu v klasických verziách, je jedno či na podpätku, platforme alebo podpätku, šľapky vždy dokonale zapadnú do ležérneho štýlu. V obľube pre túto sezónu stále ostávajú modely s plochou podrážkou, ktoré sú synonymom minimalizmu a modernej glamour modern fashion.

Šľapky s podrážkou alebo s podpätkom

Masívne aerodynamické podrážky si zachovávajú prvenstvo aj v tejto sezóne. Efektne odrážajú moderné trendy a takéto dámske šľapky vedia skvele doplniť moderný dizajn outfitu. V sezóne jar/leto 2023 sa podľa trendov svetových mól oplatí staviť na žiarivé farby, bielu a béžovú, ktoré sú momentálne jedným z najdôležitejších farebných trendov. Okrem farieb stále môžete siahnuť po podpätkoch, ktoré viete dokonale ladiť s rôznymi štylizáciami. Je pritom úplne jedno či siahnete po vyššom štvorcovom opätku alebo zvolíte nízky, ktorý dodá outfitu jemnú eleganciu.

Okrem farieb sú stále v kurze priehľadné šľapky na vysokom podpätku, ktoré bez ohľadu na dizajn vždy upútajú pozornosť. Preto, ak máte výrazný outfit, odporúčame siahnuť práve po tomto type šľapiek. Zaručene jemne dokombinujú štylizáciu a navodia celku nadčasový nádych.

Nebojte sa nosiť dámske šľapky

Ako už zo samotného nadpisu vyplýva, nemali by ste sa doplnok, akým sú dámske šľapky vôbec obávať nosiť. Tieto topánky sú synonymom variability, takže vďaka ich klasickému vzhľadu ich zladíte k mnohým outfitom.

Ploché šľapky sa budú skvele hodiť k minišatám s kvetinovým vzorom, modely na podpätku v minimalistickom štýle budú vždy dobrou voľbou napríklad k dámskemu obleku. Dámske šľapky môžete tiež smelo skombinovať s džínsami a tričkom, čím vytvoríte nadčasový vzhľad.

Nahliadnite do našej sekcie zvanej dámske šľapky a vytvorte outfit, ktorý bude neobyčajný a chic!

Related Posts

Leave a Comment